Til ettertanke

Vi er ikke alltid like flinke til å reflektere over de tingen vi har i livet,vi tar altfor mye for gitt. Av og til bør vi stoppe opp litt for å tenke hva vi egentlig har,hva som betyr noe for oss og hva som bør lukes ut,og hva som er verdt å ta vare på. For i det store og hele så er det så altfor mye som ikke betyr en dritt om vi bare tenker oss om,men som vi likevel henger oss så altfor mye opp i.
*Aldri glem barnet i deg,man har lov til å være barnslig selv om man blir voksen. Gi deg selv lov til å utfolde deg,og gjøre de tingene du har lyst til å gjøre. Som voksne så glemmer vi så altfor fort at man ikke har lov til å tenke og gjøre barnslige ting,men vi tenker stort sett at man må oppføre seg sånn det er sømmelig for en voksen å gjøre og å tenke. Hvorfor skal man ikke ha lov til å slippe løs barnet i seg? Jeg sier; slipp det løs! Man er jo ikke voksen før man innrømmer at man er barnslig.

*Prøv å fokuser på det positive i livet ditt,det som betyr noe. Vi er veldig flinke til å fokusere på det negative,på hva vi ikke får til,på ting vi ikke liker med oss selv. Prøv å fokuser på det du får til. På det du er fornøyd med med deg selv. Smil mer. Gi deg selv et klapp på skulderen når du gjør noe godt for deg selv. Ta imot kompliment,og våg å tro på dem,selv om du ikke ser deg selv på samme måte som andre gjør (her har jeg mer å jobbe med,selv om jeg har blitt flinkere til å si takk) Om man lærer seg å snu tankegangen og fokuserer mer på det positive,så vil man klare å tenke mer positivt også. Fokuserer man kun på det negative,så vil det meste føles negativt. «Det man tenker på og snakker om,får man mer av» Tenk,og snakk om det positive,og du får mer av det.

*Ta vare på familie dine og vennen dine. De er med på å forme deg,og gi deg noe viktig i livet. De er betydningsfulle. De gir deg støtte og hjelp. De ekte vennen dine er de som alltid står deg bi når du trenger dem mest. Det er de som tør å si det de mener,som også tåler å høre hva du har å si. Ekte vennskap er på godt og vondt. Venner er den familien du velger selv. Venner er stjerne på himmelen,som lyser på din himmel.

*Våg å stole på mennesker du møter,det er ikke alle som vil deg vondt,selv om du har blitt sviktet tidligere.Alle mennesker er ulike,gi dem dem en sjanse,før du avviser dem.
Ikke forhåndsdøm folk etter hvordan de kler seg,oppfører seg eller handler. Hvor mange ganger har vi ikke tatt feil av folk,for så å oppdage at de har mye til felles med oss? Man kan aldri nok venner.

*Det materialistiske betyr ikke mye i det stor og hele…

*Penger er ikke alt,selv om vi må ha det for å leve.

*Alle jobber er viktige for at samfunnet skal opprettholdes,så vær stolt av den jobben du har,det viktigste er at du trives med det du gjør!

*Ikke meld deg på paradise hotel,du vil da framstille deg i et dårlig lys.

*Tør å si meningene dine,ingen kan lese tankene dine.

*Følge hjertet og magefølelsene dine,hodet tenker ikke alltid like klart i alle saker.

*Hopp i det,ikke kryp.

*Fylla har ikke alltid skylda.

*Tenk før du snakker,ikke snakk før du tenker,da er det lett å forsnakke seg.

*Respekter andre,gjør du ikke det,kan du heller ikke forvent at andre respekterer deg.

*Vær åpen for andres meninger.

*Kle deg godt før du går ut,det kan være kaldt ute.

*Killerblikk dreper ikke (true story)

*Hold deg for munnen før du nyser. Ingen liker å få andres bakterier og spytt på seg.

*Vask deg på hendene etter at du har vært på do,ingen synes noe om at du sette de besudlede hendene dine i maten sin etter ditt do besøk.

*Skift gjerne undertøy en gang i blant. For å unngå så mye klesvask,kan du bruke trusene dine på begge sider.

*Kaster du deg selv i veggen får du vondt.

*Lukk munnen når du tygger,slafsing er ikke delikat å høre på.

*Å sparkle trynet med 3 lag brunkrem er ikke fint!

*Vær stolt av den du er.

*Det er ikke om og gjort å ha den dypeste utringningen,jo større den er,jo mer billig virker det.

*Ikke tro på bunnpris når de sier at de er billigst,de lyver.

*Nesa di vokser ikke om du lyver.

DO NOT care about
 HVA ANDRE MENER OM DEG!

Der betyr ikke noe i det store og hele.

3 tanker på “Til ettertanke

  1. Hehe…helt enig med deg.
    Å nyse uten å holde seg for munnen er ekkelt..samme å tygge maten uten å lukke munnen. Tenk på de menneskene som stadig gjør det uten å tenke seg om. La oss riste tak i de og si at det er ikke greit. Enkelte tror jo at jo dypere utringning du har jo bedre er det..feil igjen.
    What…vokser ikke nesen om enn lyver. Søren jeg som har vært ærlig i så mange år i frykt for at nesen skulle vokse..lol
    Kos deg masse..jeg ler godt at dine små sitater i dagens blogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s