sykehus-krigen


I morgen kl.08.45 blir det en demonstrasjon her i Kr.sund,pga av striden om sykehusene i Kr.sund og Molde. Akuttmottakene og fødeavd. i Kr.sund blir nå flyttet til Molde sykehus. Molde sykehus trenger å renoveres.Det diskuteres om det skal bygges et felles sykehus om noen år.

Jeg synes hele denne sykehus debatten er helt unødvendig. Begge byene burde beholde sykehuset sitt.Det er helt uhørt at Molde skal være nødt til å ha et sykehus som knapt nok står på beina,og at avd. blir flyttet fra Kr.sund sykehus til Molde sykehus. Absolutt ingen tjener noe som helst på denne løsningen. Tenk på de som trenger en akutt behandling,eller de fødende i Kr.sund,som nå blir nødt til å dra helt til Molde for å få hjelp.Hva pokker skal det tjene til? En fødsel kan forutses,og den fødende kan komme seg avgårde før noe skjer,men om det da skulle skje noe uforutsett,hva da? Hva når det skjer en akutt situasjon,og et menneske trenger behandling på kort tid før det går galt?! Det koster mer å få avgårde helikopter som skal ta pasientene i all hastverk til Molde,enn det koster å opprettholde avd. i Kr.sund.

Jeg fatter ikke at Norge,som er et rikt land skulle være nødt til å legge ned sykehus,og slå to byer sammen inn under et sykehus. Hver by bør ha et eget sykehus. Noe annet er uhørt.

Hvorfor settes det ikke inn flere midler til helseforetak i Norge? Hvorfor ligger olje milliardene å muggler?? Hvorfor sendes det årlig flere millioner til utlandene? Hvorfor brukes det et 3 sifret beløp for å få Barac Obama til Oslo for noen få stusslige dager for å motta en fredspris,når han attpåtil ikke klarer å leve opp til løftene sine? Hvorfor brukes det flere millioner,om ikke milliarder til å pusse opp et fåkkings operahus i Bjørvika? Hvorfor brukes det flerfoldige millioner på Kongehuset? Hvorfor,hvorfor,hvorfor??? Hvorfor legges det ned avd. etter avd. innen psykiatrien? Jeg fatter det ikke!

Jeg synes det er helt høl i hodet at det skal være sånn i Norge. Om det ikke blir endringer i vedtaket som er gjort i forhold til denne sykhusdebatten,ja da kan Jens Stoltenberg trekke seg fra sin stilling som statsminister,han fortjener ikke den tittelen for 5 flate øre! Det er min mening. Regjeringen i Norge gjør helt klart ingen god jobb når det kommer til helseforetak her i landet.

Hva hjelper det folket at det kommer opp et operahus? Hva hjelper det folket at Barac kom hit? De som trenger sykehusene og psykiatriske avd. som ligger her til lands får ikke hjelpen de trenger når pengene blir brukt til sånne ting. Og oljefondet burde så absolutt brukes på landet,til innbyggerne som lever nå,så kan eventuelle nye penger som tjenes spares opp til nye generasjoner som kommer.

Jeg liker ikke denne utviklingen som skjer!!

 

Reklamer

2 thoughts on “sykehus-krigen

  1. Jeg er helt enig med deg. Vi har en lignende debatt her i Oslo også. De vil legge ned Aker sykehus, og overføre alt til A-hus. Egentlig skulle Aker sykehus vært lagt ned allerede, men de fant ut at de måtte utsette det fordi A-hus ikke har nok kapasitet til å ta over pasientene til Aker. Det viser jo bare tydelig at vi trenger Aker sykehus!

    Jeg ble født på Aker sykehus. Grandtanta mi hadde vært død nå hvis det ikke hadde vært for Aker sykehus!

    Men neida, her skal enda flere innbyggere overføres til A-hus, og få mye lengre vei til sykehuset, fordi Aker sykehus ikke tjener nok penger! Det er et sykehus! Sykehus skal ikke måtte TJENE penger! Sykehus skal yte service til befolkningen! Sykehus skal få koste det det må koste, fordi det er NØDVENDIG! Men vi kan jo ikke bruke oljepenger på slikt nei…

    Det er helt idiotisk 😦 Blir så sint!

  2. Oh jeg hater det når de stadig vekk legger ned avdlinger eller hele sykehus. Hurra for et godt helse Norge vi har. Hive ut flere millioner på en president som var her i to dager eller som du og skrev sende penger ut av landet for å hjelpe andre.. jeg er med på å hjelpe andre, men da må vi jammen sørge for et perfekt helse tilbud her og. Fødeavdelinger som flyttes langt avsted, lege kontor som legges ned…hva skjer mon tro??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s