søvnløse netter


Jeg er så fordømt lei av søvnløse netter nå at jeg holder på å gå på veggen! Sovna ikke før kl.07.30 i morges,da tror jeg at jeg sovna av ren utmattelse. Sov i 4 t…er helt kake i dag.Prøvde å sove litt på ettermiddagen,men ikke pokker. Tankene stopper aldri å kverne.Og når jeg først sover,så har jeg mareritt. Her for en stund siden så drømte jeg to ganger i løpet av samme drøm at en ambulanse,og etterpå et helikopter eksloderte i nærheten av meg,og jeg måtte løpe for harde livet begge gangene for å komme meg unna. I natt hendte det det samme,også et helikopter denne gangen. Alle midt i en bebyggelse,liv som gikk tapt..

Jeg lurer på om dette har en betydning,og hva det i tilfelle kan være.Jeg lå å funderte litt på dette i morges,og tenkte at kanskje det handler om at jeg enkelte ganger er så sliten at jeg ønsket meg vekk fra livet,en evig søvn,uten problemer og uro som livet består av ofte.Og at jeg ved alle disse 3 eksplosjonen løper for harde livet for å komme meg unna kan bety at jeg ikke ønsker at livet skal ende med en evig søvn.At jeg vil leve,og komme meg framover i livet. Jeg vet ikke,jeg er ikke så flink til å tolke drømmer,men det er det mest nærliggende jeg kan tolke dem som.

Jeg håper nå at det kan bli noe søvn på meg i natt,for jeg må opp tidlig i morgen,for da kommer søstern med familie hit,jeg har ikke sett dem siden i sommer,så da vil jeg være våken når de kommer. Gleder meg til å se dem alle igjen.

5 tanker på “søvnløse netter

  1. Heisann
    Håper at du får sove godt i natt som kommer..det er så viktig å ha en god natts søvn.
    Så koselig med besøk..må kose deg masse 🙂
    God påske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s