Bullcrap


I dag kunne jeg lese at det blir en pause med snømåking i følger romsdal budstikke (molde avisa)
Ja,og så? Snøe smelter jo liksom når det regner nå,hvem trenger vel da snøfresere? Folk vet at man ikke trenger å frese snø da. Så who cares om en snøfreser er defekt eller? Og siden det nå regner,så kan dere fikse den snøfreseren,sånn at dere er fit for fight igjen om det kommer mer snø. Djee,Vi driter i den defekte freseren så lenge det ikke er nødvendig å bruke den likevel nå som det regner…dert regner,det smelter snøen,vi trenger dere ikke. Get over it. Dere kan jo benytte denne *fikse den defekte snøfreser tiden* på å strø litt? Det er ikke videre morsomt å bruke hver fiber i kroppen på å anstrenge seg for å holde seg oppreist når man er ute og går. Jeg foretrekker å holde meg loddrett framfor å traske rundt i vater. Jeg er ikke videre fan av å klæske trynet rett i bakken heller. Og jeg nekter å gå til innkjøp av brodder. Det er forbeholdt gæmlisa. Så slutt å unnskylde dere,få ræva i gir og kom dere ut å strø for pokker. Dere trenger ikke bruke arbeidstiden deres på å sitte på ræva og spise wienerbrød kun fordi en snøfreser er sykemeldt for en periode og trenger litt pause fra hverdagen. Jeg synes egentlig det er ganske slitsomt å måtte synet mitt på bakken for å se unngå de verst tenkelig isbelakte plassene for å unngå å brekke lårhalsen,og ikke klarer å løfte bliket og se på den flotte utsikten. Neida,for guds skyld,nyt wienerbrødene deres,de er sikkert gode. Har du en cola ved siden av, så er dagen totalt fullkommen.

Jeg kan ikke komme og si at jeg trenger å vasse i snø for å komme meg ned den 15 meter lange bakken til postkassa,for husverten sørger jo for å bruke sin snøfreser så snart snøen har rukket å lagt seg 2 cm. Han kan godt strø like mye som han freser for min del,da slipper ingen av oss å deise ned i bakken (hvem har vel lyst å slå seg halv ihjæ i stein røysa nedi bakken? Not mee )

I dag har jeg faktisk ikke trekt frisk luft,skjønt skolten hadde hatt godt av det. Men hallo,det regner ute!! Hvem går vel ut frivilling da? Nei,best å holde seg inn og ikke få en eneste dråpe på seg. Vel,jeg tok meg en dusj tidligere da,så dråper har jeg fått i masse vis,men det var positive dråper. Regndrper samler jeg ikke på.

I dag har jeg brukt stor megder av dagen på å sy videre på kjolen jeg holder på med. Jeg kunne godt ha dælja meg selv i hodet uendelig mange ganger mens jeg holdt på,men jeg klarte holde meg unna akkurat det. Men jeg klarte det til slutt da,etter mye om og men. Nå tenkte jeg bare at jeg skulle mekke en hette på den,så får vi e om dden kan brukes til en kongelig galla,eller gå en tur i slummen.

Jeg fikk forresten vite at Ellen Sand har sydd en kjole hvor hun brukte mitt forslag på navn på kjolen 😀 Det var helt klart dagens høydare. Hun kan lage lage fine kjoler hun. For de av dere som er interessert i design,kan finne bloggen hennes http://ellensand.blogspot.com/

Maten har ikke videre vært bra i dag for å si det sånn. Men jeg kan kan vel i det minste være glad for at det kun ble 2 runder? Når jeg satt foran symaskina,så var alle tankene rettet mot det jeg holdt på med,og da kjente jeg ikke på sulten at all. Så det er greit å ha noen å fokusere på.

Ellers kom en liten nedstemthet over meg så snart jeg var ferdig å pusle på maskina. Den kom fra nowhere,ut av det blå,aner ikke hvorfor. Jeg hater at de kommer sånn uanmeldt. Og jeg orker ikke tilbake til bunnen igjen,nå som jeg endelig begynte å komme meg litt ovenpå.

Har inntatt 4 glass rødvin,M,og vallergan,jeg kjenner at øynene begynner å gå i kryss,så jeg tror nok jeg forlater bygningen og tar kvelden. Jeg orker rett og slett ikke å sitte å ni stirre på ishockey på tv’n heller. Å drive sånn å smekke rundt på en sånn flat dings er ikke videre underholdning på natta akkurat. Skjønner egentlig ikke hvordan de klarer å holde seg på bena på isen i sånt tempo uten å knekke anklene..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s