red red wine

Da var det fredags kveld igjen,og jeg sitter her med et glass rød vin og bare chiller. Gullrekka er i gang på tv’n,uten at jeg kaster så mange blikk på skjermen,men det er liksom ikke fredag uten heller.

I dag fikk jeg faktisk endelig fylt opp andelskortet mitt og fikk levert det ned på NAV. Jeg er t.o.m. litt i overkant av summen man må oppnå,så da får jeg det tilbake over helga,samt frikort 🙂 Digg å slippe å betale for psyk.timene,legetimer og resepter. Me like. Jeg regner også med å få tilbakemedling fra legen over helga,ang. blodprøven jeg tok. Alt er ikke tipp topp,det nekter jeg å tro på,men om alt er fryd og gammen,så skal jeg heller ikke klage.

Etter NAV,så var det å raide butikken. Det havnet selvsagt masse mer oppi handlekurva enn det som var planlagt da,skjønner ikke det der assa. *Bulimia,here i come* liksom. Jeg hanka t.o.m. inn 2 pk biff,som jeg ikke kan huske sist jeg spiste. Det er kjekt med disse helge tilbudene til kiwi,der alt koster 15,. pr.pk.

Jeg har jaggu meg hanka inn noe stoff i dag også,så nå skal jeg prøve å mekke meg noen kjoler. Så vi får nå se hva resultatet blir til slutt. Kan jo godt hende at det hele ender med å bli noen vaskefiller.

Den sattans senebetennelsen plager meg som en jævla klegg i dag,så da er det på sin plass å tømme innpå noen glass til med rødvin synes jeg,alkohol er tross alt medisin.

Tenkte jeg skulle laste opp noen bilder fra i går,men blogspot har vist bestemt seg for å spille kostbar i kveld,så da blir det noe av det. *gawd damn it*

Men sånn for å runde av her da,så kan jeg svare på noen spm som Caroline spurte meg om.

spm. om min sf…

Men hvordan begynnte den?
Begynnte det rett på oppkast eller begynnte det som fasting osv?
hvordan tar familien din det?
har du noen gang vært innlagt pga den? Hvordan hjelp har du fått?
Har du tenkt på og bytte lege? (da den du har ikke følger opp)!
er du åpen om sf’en din i arbeid osv? spiser du noen ganger uten og kaste opp? Wow, ble litt mange spørsmål, sorry *rødm

En del av spm. din har jeg svart på for to innlegg siden. Ang. behandling,og jeg har også tidligere skrevet om hvordan det hele startet. Det ligger et innlegg som heter hvorfor,hvordan,hva (eller noe sånt) under etiketten bulimi. Jeg har vel egentlig skrevt om alt du spør om,i ulike innleg i bloggen.

Jeg har aldri vært innlagt,for det først fordi vekten min aldri har vært faretruende på noen måter. Men det trenger den egentlig ikke være heller,med tanke på at man skader kroppen veldig masse selv om man er normalvektig. Og siden det gikk mange år før jeg egentlig snakka med en lege om min sf,så har det aldri vært tatt tak i heller.

Familien min vet om min sf ja. Og sjefen min,avd.lederen min + tre andre på jobb vet om min sf. Det er kun fordi det aldri har vært snakka om det,eller at noen har nevnt noe at de andre ikke vet noe. På jobb er det delt inn i baser. Base 1 og base 2. Det er to avd. i hver base. Jeg jobber i base 2. Så det er den andre avd på base to jeg da har mest kontakt med,så ser ikke så mye til de fra base 1,med mindre det er pause og når vi er ute.

Jeg spiser også selvsagt noen ganger uten å kaste opp,men da er det ikke snakk om store inntak (fordi jeg takler ikke å være mett,og fordi samvittigheten min angriper meg om jeg beholder noe)
Men jeg har noe mat som er tillatt,og som jeg kan beholde uten at jeg føler meg helt forjævlig. Det kan være en yogurt,frukt (men kan også ha bp på fruktsalat som jeg lager ; frukt med vaniljesaus.) 2 knekkebrød,1-2 brødskiver,litt salat (men spiser jeg for mye og blir mett så kaster jeg opp det også) Så det er ikke mye jeg kan spise og beholde da..

Jupp,da var det gjort,så nå tror jeg bare at jeg avslutter her,det er jo ikke direkte spennende å lese all svadaen jeg skriver her. Alt er som det skal,jeg spiser og spyr,jeg sløver,glaner med et øye på tv’n,snuser,drikker pepsi max,og tar et glass rødvin nå i kveld…sååee ja. Same old,same old.

skål,over og ut.

3 tanker på “red red wine

  1. Rødvin hørtes godt ut. mmm. Rødvin og sjokolade:)
    Jeg har brukt hele fredagen på å sy. takk for kommentar:) Navneforslaget ditt var veldig bra. Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s