Kaputt!!

Man blir ganske så kaputt etter en lang dag.
En gang i morges i 08-tiden så fikk jeg en mld fra legekontoret at jeg hadde fått time kl.09.10 (de sender ut mld når de åpner kl.08.00 Men den hørte jeg da selvsagt ikke,ennå jeg hadde satt på vibrering,en plinge ling mld’s varsel og styren stod på volum 5. Men hjalp det? Nai.
Jeg brå våkna 08.25 og leste mld og kikka på klokka. «Gawd damn it,det er jo pokker meg bare 3 kvarter til. Faen!!!!!!» Kaste på seg litt maskara,klæsker litt vann i høret,på med ytterklærne og strøk på dør. Fra meg tar det ca.25 min. å gå ned dit. Og det var selvsagt blitt mildt ute,så hele Molde var en stor sørpehaug. Men ja,kom fram tidsnok,og kom inn sånn ca. 15 min. etter skjemaet. Men det var jo rimelig greit det,når man til vanlig må vente i bortimot en time. Fortelle hva det gjelder og blir satt opp i lab. kø.Inn for å ta sprøyte. Haaater sprøyter. og jadda,hvem hadde en fin og blå blodåre tytende ut av arma? Jepp,thats me. Hun var dritglad for å se noen som hadde en så klar blodåre…jeg delt ikke akkurat hennes entusiasme for å si det sånn. Hun hogger sprøyta i meg,og tappe meg for en liter blod,ut med sprøyta og smække på med sånn teip som sitter som limt fast til huden. Det var vondt å ta den av igjen nemlig!! Skjønner hun ikke det? Det hadde holdt med en teip bit over,men neida,her skal den virkelig sitte på ja. Gjøkhau!!!

Så innom clas olhson,kjøpe trådeløs mus,for den som er på selve maskina tok kvelden i går. Og vet dere hva? Det er sånn drit liten mus,som sitter i den usb dingsen,og det er en sånn ledning som man kan strekke ut,og den spretter tilbake igjen,sånn som med hundebånd. Snedig tenkte jeg,den ser kul ut. Nai,den spretter jo tilbake mens jeg prøver å navigere meg fram…Hatt den i maskina i typ 10 min.,og allerede nå irriterer den meg. Kjøpte også et batteri til skritt telleren min. Men var e
det rett type batteri? Nai.

Innom expert da,der har de litt større batteri. Jeg kjøpte et som var helt lik det som skal være oppi. Hun bak disken kunne ikke love meg at det var den rette typen likevel da. Hun søkte opp nr på det lille batteriet for å se om det var det samme som de solgte. Alt hun fikk opp på skjermen var action film..Men jeg sa at jeg tar sjanse likevel,så jeg kjøpte det. Satte meg ned for å sette det inn. Men det var etter de 5 min. jeg brukte for å få ut batteriene og få det jævla lille delen for å komme inn der batteriet skal være. Det ble til slutt,og jeg fikk satt det inn der det skulle være. Men funka den? Nai,
Men ja,dro så på roseby. Apoteket here i come. Jeg måtte ta ut voltaren for den fordømte senebetennelsen,og så skulle jeg ta ut vallergan,som jeg bruker for å sove. Tok fram frikort dingsen,og så tenkte jeg «nei pokker,man skriver jo ikke opp det på det skjemat,det er jo kun blå resept…»men hun bak disekn tok det skjemagreiene,og førte det opp. «snedig» tenkte jeg», blir det ført opp likevel? Jaja,bare bra for meg det,da fylle som skjemaet opp,og jeg når snart grensa på 1800 something.

Så kom Anne-Helen,og vi dro opp dit. Skravle masse,og drikker noen pils.
Elise kommer,mer skravling,og tar bilder. Kl. var nå rundt 20.30 ca. Et par timer etterpå kom jeg plutselig til å tenke på hvorfor det bl eskrivd opp som blå resept..Jeg var nedi veska og gravde fram noe,og jeg så oppi apotekposen. «faaaeeennn,er det mulig??» Jeg hadde tatt ut lamictal istedenfor vallergan. Jeg trengte jo ikke det,for jeg har jo fortsatt hjemme. Vallergan var jeg tom for…nais work liksom. I think i have an issju (issue om dere ikke skjønte den)

Nå er jeg helt kaputt og skal finne senga mi.

4 tanker på “Kaputt!!

  1. Huff da.. hørtes ut som det ikke var helt din dag..
    Det er bare sånne dager hvor det bare er «en sånn dag».
    Håper dagen i dag blir bedre da=)
    Forresten, konge bilde, hihi:)

  2. var i hvert fall kjempe koselig å være sammen med deg<3
    vi sku egentlig prøvd å få sett coraline snart… men jeg reiser jo tidlig på onsdag 😦

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s