nå erre natta strax

Men skal klæske ned et aldri så lite innlegg fordiom da.

Dagen har vel ikke akkurat vært særlig spennende i den grad at jeg har noe spennende å meddele dere…Jobb, så heimat, og jaggu tror dere ikke at jeg kom meg på trening idag da!!!! Ja, jeg er like sjokkert som dere er!!! :O

Jeg aner ikke hva som kom over meg, men noe var det hvertfall. Ikke at jeg egentlig hadde energi til det heller,men jeg dro nå avgårde, okke som. Traska meg ned, og rakk treninga sånn akkurat ( eller, dvs, de som trente før oss var litt på overtid ) Men vi kom oss igang til slutt da. Og jeg trodde seriøst jeg skulle forgå under oppvarminga allerede!!! Da begynte jeg nesten å angre på at jeg dro! For hallo!!! Hvor er kondisen blitt av?? Jeg mener..jeg trodde jo virkelig at den skulle bli litt bedre av at jeg slutta å røyka da, at lungene skulle være mer opplagt…men like pokker så holder jeg på å segne sammen jo lengre uti oppvarminga vi kommer. Men jeg overlevde jo selvsagt, jeg segna ikke sammen, og jeg daua ikke heller.

Men når selve hovedtreninga begynte, så var det bare fokus på trening for de andre som skal til NM i helga. Det sier seg jo selv at de må trene det de kan nå, for å få inn alt. Men for min del ble det da en slapp trening, for jeg har jo ikke vært på trening de siste 3-4 mnd, og har jo pokker meg nesten glemt alt av mønster….tjoho…nei, må nok pugge mønstrene litt før neste trening, dette her går jo ikke an!!! Skjerpings!!

Men jeg klarte nå i det minste å trene på meg en kink i korsryggen om ikke annet. Og så fikk jeg et nytt blåmerke!! Det er jo en stund siden da. Så alt var jo ikke bortkasta mener jeg. Dessuten er ikke strekken min i høyre baklår forbedret seg heller. Damn som jeg hater den strekken!!! Gå bort ditt svin!!!! Har hatt den i ca. 3 år nå…må vel fjernes med ultralyd…nice..kommer meg jo ikke ut i herre spagaten lengre jo!! Og det kan jo ikke være sånn!! Nei, må få gjort noe med den assa.

Ikke gjort så mye spennende etter at jeg kom hjem heller, om dere da ikke synes det er spennende å høre at jeg tok en dusj…eller kikka på tv og hatt noen msn samtaler og spist popkorn og drukket min daglige dose med varm sjokolade…da har dere virkelig større problem enn jeg har, om dere har behov for å vite det mener jeg….get a life?

Nei, klokka nærmer seg 01 med stormskritt, og jeg skal opp igjen kl. 07 (ja, jeg skal nemlig vekke hanen i morgen) så jeg får finne senga mi nå.

Dere får sove godt folkens, det skal hvertfall jeg prøve på nå.

Reklamer

4 thoughts on “nå erre natta strax

 1. Håpa du sove godt no Laila 🙂 Eg har ikkje fått lagt meg enno, og sia skulen begynda om litt over ein time så er det nok ikkje vits heller.

  <3 Ha ein finfin dag!
  klem!

 2. Hey Love, I am not sure I got all you were saying but you went to ‘training’ is that the karate you used to do? I am sorry to hear about the bruise.

  I hope the popcorn and hot chocolate were good.

  Ohh dear up at 7 arrgg no way, not me… how do you do it? I am not a morning person. Night time is my time.

  I love you beautiful!!
  HUGZ
  ~Kristi
  =^..^=

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s