Running to stand still

Jeg gråter for min kjære Kristine..hun er så syk av anoreksien, så skremmende tynn og lita, men hun får ikke tilstrekkelig hjelp. Hun ber omtrent på sine knær om å bli sent til Capio Anoreksi senter, men de er i tvil, fordi de da må betale for oppholde hennes der. Jeg skjønner det bare ikke!!!! Hvorfor må man nesten ligge for døden før man får tilstrekkelig hjelp?? Kan noen vær-så-snill å forklare meg det??Hvorfor settes det ikke inn mer penger innenfor helsevesenet, når man kan bruke mange millioner kroner på operahuset, og atter svimlende mange millioner for å få Barak Obama hit til Norge?? Hvorfor? Hvorfor prioriterer ikke politikerne den norske befolkninge som trenger hjelp? Hvorfor sitter det så mange folk her i landet og har knapt penger å leve for? Når så mange står i kø for å få hjelp, enten det er for i det hele tatt å bli innlagt, eller med medisiner, penger, plass å bo osv…JEG SKJØNNER DET IKKE!!!!

Ok..
Dagen i dag har vært helt grei egentlig. Været har vært fint, ordentlig høst. Sol. Litt kaldt i lufta. Flott farvespill i naturen. You just gotta love it.
Jeg gikk meg en lang tur og fikk forbrent litt kalorier. Vel hjemme så ble det to bp’er..
Energinivået er lavt, jeg er mye svimmel, henger liksom ikke helt med.
Samtidig er bivirkningene fra efexor fortsatt til stede. Støt gjennom kroppen. Doesn’t exactly help for å si det sånn.

Jeg lurer på en ting jeg…hvorfor blir man mer svett når man bruker sånn «anti»svett deo?!

Jeg fant en fin god gammel nydelig sang det er lenge siden jeg har hørt,med Nick Cave i dag..»Lay me low» Jeg elsker den sangen og er så glad for at jeg har funnet den igjen. Jeg har ikke den cd’n den er på, jeg har det kun på en kassett, og det er jo noe som knapt er i bruk mer..hahaha..Lasta også ned Tanita Tikaram med «good tradition» og «twist in my sobriety» God gamle slegere det 🙂

Var endelig ned 0.8 kg når jeg steppet på vekta i dag. Nå har den stått bom stille i noen dager, så jeg ble glad da jeg så at den hadde beveget seg nedover. Det tar bare altfor lang tid før vekta går ned synes jeg. Utrolig frustrerende. Jeg har pokker meg gått noe som omtrent kan tilsvare jorda rundt denne uka,men ikke faen om vekta går mye ned. Jeg vil bare hyle og grine og skrike til den jævla vekta at den kan gjerne være mer samarbeidsvillig!!

Har time med psykiateren min i morgen, jeg er litt spent på hva timen bringer, hva han har å si, i forhold til sist time…om han har snakka med legen min..Faen assa..

Dear Kristi

I dont know how much of this you’re able to get translated, but i hope you get to understand most of it tho. Had an ok day, the weather has been good, so i’ve been out walking, burned off some cals. I feel i really need it, the mirror says so..and my scale as well..

Had 2 bp’es today..same old shit, day in, day out..To be honest, i cant see any way out of this. Group therapy didn’t work for me, i stayed in the group for a year you know. I’ve seen my therapist since january now, and i cant say i’ve moved forward at all..things has only been worse.
Frustrating in a way. But the ambivilant is always there..I will, but i wont. I love to hate Mia, but i also hate loving mia.

I was down 1.76 lbs today tho, that was a good thing..but i want it to go faster, and i want to see a lower number..*sigh*

Have an appt. with my therapist tomorrow..i dont know if i like it or not..i’m not sure if i want to hear what he has to say,what he thinks..If he has talked to my Dr..I will tell you about that in an email or at msn, i dont wanna write about it here.

Ok, i’m going to bed now, my sleepingpills has kicked in, and i have to get up early for work tomorrow. We talk later sweetie.

Love you

xxx

2 tanker på “Running to stand still

  1. <3 Kjære kjære gode Laila min..
    Det er så godt vi er flere som deler fortvilelsen.. Takk for dine ord, og takk for at du belyser det!!
    Helsenorge dreper. Det er tragisk, rett og slett…

    Jeg tenker så mye på deg
    Lykke til hos psykiateren i dag, vennen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s