*Heia Norge*

vg.no står det i dag om en sak hvor ei jente på 15 år ble voldtatt av 3 gutter i 2007.
De tvang henne til å utføre oralsex på seg…
«Vi trodde hun var 17 år..» forklarer de seg med…

Jeg har noe jeg vil si til disse overgriperne:

Dere ynkelige små kryp som faen ikke er verdt møkka under skoene mine en gang!
Dere er patetiske!! Hva skjer i hodet på gutter når de tror at de kan gjenge seg sammen og voldta en jente egentlig?! Jeg har alltid lurt på dette, det skjer gang på gang,men jeg får aldri en forklaring som holder på dette!! Ikke at det finnes en forklaring, men alle legger liksom skylden på jenten…fordi de kler seg utfordrende, eller fordi de la opp til det selv….For noe svada!!! Hører dere ikke selv hvor patetisk det høres ut? Eier dere ikke annet enn sagmugg oppi skolten? Ja,jeg bare spør? Disse tåpelige *unnskyldningene* menn (kryp) bruker når de skal unnskylde hva de har gjort er det samme hver jævla gang…Hvor tåpelig går det an å bli spør jeg?

Dette her er ikke tilfelle i denne saken her, neidaaaa…her bruker de:»vi trodde hun var 17 år» så da mener dere det var greit å overtale henne til å ha oralsex med dere» ??!! Er det det dere sier? EEhh…henger det da på greip menere dere? Er dere heeeeelt på tryne? TYDELIGVIS. *stakkars* hjerneløse utskudd.

Og så skal de kun få en straff på mellom 10-15 måneder?!!?? NORGE I ET NØTTESKALL. Det er jo faen ikke rart det skjer mye voldtekter, det er jo knapt noe straffeutmåling på overgrep i det hele tatt jo! De får en mild straff, og de har de luxus når de sitter inne…aiaiai, det er starffen sin det!! hoy hoy, tenker de blir vettskremt av en sånn straff ja. *Hurra for Norge! Et klapp på skuldra for det norske rettssystemet* Godt jobba!! (Kjære advokater og dommere; gå hjem å les straffeloven en gang til vær så snill! Eventuelt gå inn på denne bloggen å les paragrafene på nytt om dere er for slitne etter en lang dag,med mange kaffekopper og wienerbrød på pauserommet og ikke gidder å slå opp i norske lover når dere kommer hjem)

Jeg lurer på…om jeg er ute på byen en lørdagskveld, og det står en full gutt,med halvt oppkneppet skjorte, og i utgangspunktet var en kjekk gutt å se på, til alkoholens klør tok grep, står i et hjørne,med buksa slengende rundt anklene og en halvslapp kuk mellom hendene og gjør sitt fornødne, kan jeg da voldta han fordi jeg anser det som at han er utfordrende? Jeg mener…han regelrett står der med godsakene i hendene…kan ikke jeg da som jente bare forsyne meg? Det synes jeg da bare er rett og rimelig når han står der og halv naken…For i følge gutter/menn/kryp, så er det jo det vi damer gjør når vi har på oss en pen topp med utringing..

Så alle jenter: Kast dere over neste gutt dere ser stå der hjelpeløs i et hjørne, med rubinen i hendene, he’s all yours to get. Han legger opp til det nemlig. Han formelig skriker :»KOM Å VOLDTA MEG»

Det norske rettssystemet burde virkelig ta grep og innføre noe som i det minste kan virke som en straff da. Noe som kanskje kan være med på å forebygge at voldtekter forekommer!

Over og ut! *veiver høyt med det norske flagget*

 

Reklamer

2 thoughts on “*Heia Norge*

  1. De tre guttene lever livene sine videre, men jenta har sår som aldri gror. Hun må bære med seg dette i graven og kanskje kommer hun dit tidligere pga. disse guttene. Det er så tragisk, så trist hvordan noen kan ødelegge andre menneskers liv fullstendig på bare noen timer :,(

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s