Meg i media

Oslo: Når norgesmesterskapet i grilling går av stabelen i Oslo til helgen, stiller et sterkt lag fra Ålesund ved grillen.

Laila Krakeli er en av deltakerne på Ålesund-laget ”Mega’s Angels”, som for første gang stiller til start under årets norgesmesterskap i grilling. Sammen med sine lagvenninner, Liv og Birgitte, skal hun slåss for den gjeve tittelen under lørdagens begivenhet i hovedstaten.

”Mega’s Angels” har høye ambisjoner foran mesterskapet, som er i regi av Opplysningskontoret for kjøtt.

– Selvfølgelig går vi for gull, sier Krakeli, som kan fortelle at laget har forberedt seg i mange uker. Hun vil forøvrig ikke røpe lagets hemmeligheter, men lover at både marinering og steking vil bli håndtert etter alle kunstens regler.

Dette her tok plass på akerhusfestning sommeren 2005.
Vi var kreativ og jobbet mye med menyen vår i måneden før vi dro til Oslo. Vi hadde grillforsøk på søndager, hvor vi den ene søndagen bl.a grillet på bakside av butikke vi jobbet i, fordi det vae nærmeste inngangen til ferskvare avd. i butikken. Over denne butikken er det masse leiligheter, hvor det stor sett bor eldre folk. På baksiden, der vi stod, er det er stor åpen plass, og tilleggsplass for cruisebåter bl.a.

Den ene søndagen inviterte vi typen til Liv med kollegaer til prøve smaking av menyen…Han var brannmann…og var på vakt..så de dukket jo da opp med en svær brannbil…Noe som satt en støkk i beboerne så klart..hehe.

Vi fikk trampet gjennom at vi virkelig ville reklamere for laget vårt, så jeg kom på ideen med mega’s angels, og tok som utgangspunkt Charlies angels, og vi fikk mekket denne plakaten som kostet Coop 5000 kr!! Sjefen vår gikk såvidt med på at vi stilte opp i mini-skjørt, men siden han var en ung mann gikk det igjennom 🙂

Husker ikke plasseringen vi endte opp med sånn totalt sett,emn vi kom på 3. plass for desserten vår hvertfall. Hoho. Ikke uventet vant gilde sitt spesialteam. Skulle bare mangle….

Byens sprekeste ungdommer! ( høsten 2008, Molde høyskole,årsstudium i idrett)

MOLDE: Det ferske årsstudiet i idrett består av tjuefem prosent aktivitetslære. Studentene får blant annet instruksjon i taekwondo, turn, friidrett, svømming, boksing, fekting og ski. I går var det bordtennis i Skytterhallen med instruktør Terje Fossheim som sto på timeplanen.

– Studiet har vært veldig bra så langt. To dager i uka får vi instruksjon i ulike idretter. Sjøl vurderer jeg å bruke dette faget inn mot kroppsøving og læreryrket etter hvert, sier Kjørsvik, som uansett fortsetter som Træff-spiller fram til sommeren.
Håvard Lomsdal (håndballtrener Træff/Rival), Iver Bjørnerem (Molde Undervannsklubb) og Laila Krakeli (Molde Taekwon Do Klubb) er blant de øvrige studentene med lokal tilhørighet.
( jeg er den ivrige rødhåra gærningen frammerst helt til venstre)

Jeg har gått 3-årig Sport Management studiet ved høyskolen i Molde, så jeg joinet denne gjengen her kun i et fag da. Men det var kjempe morsomt! Og vi hadde Taekwon-Do, som jeg trener til vanlig. Min trener,Ole Hosen helt til høyre i bildet.

3 tanker på “Meg i media

  1. Når vi blogger oss inn hos deg,møter vi først en advarsel. Det ser jeg ingen grunn til lenger. I "den nye bloggen" ser det ut til at en jorunalist har overtatt som tar opp forskjellige samfunnsproblemer!Og så et ønske: Gi oss etterhvert gode råd når det gjelder grilling.

  2. molly polly ❤ jorunn: jeg vil fortsatt at den advarselen skal stå der, fordi jeg blogger fortsatt om min bulimi og depresjon, som kanskje ikke alltid er like grei å lese om, hvertfall hvis ikke om andre som skal lese ikke trenger å bli trigget :)grill tips ja…hmm…haha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s