new look

Jeg følte for en ny endring av bloggen min igjen..jeg ble litt lei av den skarpe rosafargen egentlig..og ikke kunne jeg endre bakgrunnsfarge heller..så da skiftet jeg liksågodt ut hele malen, og fikk gjort litt andre endringer samtidig. Med den malen jeg har nå kan jeg velge bakgrunnsfarge også, så det skulle ikke forundre meg at den vil endre seg ved en senere anledning.

Jeg har ikke hørt en dritt fra psykiateren min etter at jeg sendte mailen i går,men jeg er ikke overrasket…Men da har jeg hvertfall gitt beskjed, gitt uttrykk for at jeg gjerne skulle hatt noe mer hjelp…

I dag var det vist tid for *sharkweek* igjen…den uka i mnd alle jenter er så fryktelig glad i…makk og ve..som at ting ikke var ille nok fra før av!!!
Fordi av dere som lurer på navnet sharkweek—–> bloody mess. Rett og slett.

Ingen jobbing i dag, så det blir å kaste bort mer tid oppi sofaen. Vet ikke om jeg orker trening i kveld heller..har vondt i hodet og i magen, så formen er ikke på topp. Skal ta med meg Marco som jeg har på besøk og gå ned på butikken en tur. Jeg trenger påfyll av snus, og jeg må ha dronningsjokolade og melk så klart. Og så får vi se om jeg orker å dra med meg en 4 pk pepsi max..er jo helt snuske tom her, og jeg jo ha det i hus. Og tar jeg ikke helt feil, så spanderer jeg vel på meg en hobby og noe vepsebol også. Jeg har tross alt steppet inn i sharkweek-modus,og da skal en ha lov til å trøste seg med noe hvertfall.

Humøret er stort sett i samme modus som i gårkveld, bare en smule bedre siden det ennå er tidlig på dag, og det som regel forverrer seg utover dagen for meg. Men den smuleforskjellen fra i går er ikke akkurat stor, den er bare såpass at jeg hvertfall kom meg opp fra senga og har fått trykt i meg en ibux og en efexor.

 

4 tanker på “new look

  1. Ja ble kjempefint nå! Mere classy liksom ;)Venter på "uga" jeg oxo…. IKKE kult å være kjerring nei xd hahaGla i rej!

  2. liljen: jeg tenkte litt på deg med den nye layouten;) Ikke så skrikende og *ubehagelig* å lese. ❤ jorunn: tusen takk søte <3lene: thank you baby! nei, ikke lett å være kjærring, det er helt sikkert. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s