snedige nyheter….

Jeg må jo bare dele disse snedige nyhetene fra rundt omkring i verden jeg assa..man blir jo bare forundret over hvor mye dumt og rart folk faktisk finner på å gjøre….man begynner jo virkelig å lure på hva folk har oppi hodet, eller mer hva de ikke har oppi hodet for mange av dem…

 

En gjeng med bankranere er nå kåret til Englands dummeste tyver, etter et særdeles mislykket innbruddsforsøk. Banden hadde planlagt å bryte seg inn i en av fillialene til Royal Bank of Scotland i Poynton.

De hadde kommet seg inn i en leilighet som lå ovenpå banken, og lagde et hull i gulvet. Men, på et eller annet nivå sviktet ekspertisen for da boringen var gjennomført viste det seg at de hadde bare kommet inn i kontorlokalet ved siden av.

De gikk derfor til et annet rom og prøvde nok en gang å komme seg inn i banken, men uten å lykkes. Bankranerne hadde forsvunnet da politiet kom til stedet. «Ikke det mest elegante innbruddet vi har sett, akkurat», sier politisjefen i området til Daily Telegraph.

En 71 år gammel kroatisk mann hevder at han er i perfekt fysisk form etter å ha kun drukket Cola i mer enn 40 år. Han sluttet å drikke alkohol i 1968 fordi han lovte sin mor, som var svært religiøs, at han ville avstå fra alkohol. Han begynte derfor å drikke cola istedet.

Etterhvert ble han såpass begeistret for cola-smaken at han i 40 år ikke har drukket noe annet. Cola til frokost, Cola til middag og Cola til kvelds. Han sier til en lokalavis at han ikke kunne tenke seg å drikke alkohol igjen, selv om moren ikke lenger er tilstede for å sjekke om han oppfyller sitt løfte.

At hamburgere er farlig for helsen har vel de fleste hørt, men at hamburgere også kan brukes som våpen er realtivt nytt. En 22 år gammel mann Florida er nå tiltalt for mishandling av sin kjæreste. Våpenet han brukte var en hamburger fra McDonalds!

De to hadde kjøpt seg et bedre måltid hos hamburger-restauranten, som de i god amerikansk stil inntok utendørs i parets bil. Underveis i måltidet oppstod det en krangel mellom de to kjærestene og den kvinnelige delen av paret kastet mannens drikke ut av vinduet. Han ble på sin side så forbannet at han smalt burgeren i ansiktet på sin elskede

Ikke nok med det, da de begge gikk ut av bilen skal mannen ha gjentatt operasjonen og den stakkars jenta fikk nok en gang ansiktet fyllt av hamburger. ifølge The Sun har myndighetene tatt ut tiltale om mishandling med såkalt ikke-dødelig våpen.

——————————————————————————————–

En 23 år gammel student kollapset og døde under en spise- konkurranse et universitet i Taiwan nylig. Han var godt i gang med å fylle magen med ris og brød da ha plutselig begynte å kaste opp og døde momentant.

23-åringen var kjent for å spise mye og hadde deltatt i flere lignende konkurranser før. Hans innsats sørget for at laget hans lå helt i teten før han falt om og døde. Ledelsen ved universitetet er derfor usikre på hva som var årsaken til dødsfallet, men den foreløpige teorien er at han rett og slett spiste for mye.

Han her burde nok kanskje ha fått noen bulimiske råd, å lært seg at det er bedre å kaste opp litt etter litt..men da hadde han vel blitt tatt for juks….

———————————————————————————————-
En 8-åring skal gjerne prøve alt og hva kan vær mer spennende enn et sett håndjern? En 8 år gammel gutt fra England kom nemlig over et sett med slike på morens soverom og siden han ikke helt visste hva de var til, måtte han jo prøve dem. Og dermed smekte de igjen og gutten ble sittende dønn fast. Problemet var moren var ikke hjemme, hun var på jobb. Men gutten klarte å få tilkalt bestemor, som tok ham med til politistasjonen.

Men, siden håndjernene var av den kraftige typen måtte brannvesenet tilkalles for at gutten skulle få kommet seg løs, etter at politiet hadde sjekket ham opp mot fanger på rømmen, da selvfølgelig. EN politimann utaler lattermildt til Sky News: «Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå hvorfor noen vil ha et sett med håndjern liggende på soverommet»

Nei, du kan ikke tenke deg det du nei….

Jaja…håper dere fikk noe å smile av fra noen av disse crazy’e nyhetene..

Jeg har enda fler på lager til senere, så jeg er ikke ferdig med dette her sånn i første omgang for å si det sånn. Man må jo bare dra fram sånne historier for å vise at verden er fulle av raringer, og så kan man jo føle seg litt bedre selv også ved å vite at det faktisk finnes tullinger der ute som begår verre ting enn det vi sliter med til vanlig. Hahaha

 

1 tanke på “snedige nyheter….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s