seriøst??!! LÆTTIS!!!!

Som dere vet, så liker jeg jo å dele alt det syke jeg finner av nyheter og sånt på nett…dette her er ingen unntak…enjoy…

En wannabe-ganster i Tyskland vurderer en ny karriere-vei etter tidens bommert. Han stappet nemlig pistolen sin ned i buksa, men glemte å sette på sikkerhetsfunksjonen, og dermed var hundre og to ute. Pistolen gikk av rett ved manndommen hans, og skjøt den tvers av.

Han ble bragt på sykehus av sine venner, og forklarte at han ble skutt av en raner. Politiet fant derimot noen huller i forklaringen hans, eller rettere sagt mangel på hull i buksene hans, og den noe mer pinlige sannheten kom for dagen. Legene har klart å sy på penisen hans igjen, og dermed kan han se fram til en lys fremtid, eller ihvertfall noen år i fengsel for brudd på våpenloven

Jeg tror jeg dauer!! Av latter da vel og merke….

—- oOo —-

En 3 år gammel jente fra New Zealand har nylig fått seg nytt leketøy. Hun tok nemlig en runde på nettet mens foreldrene lå og sov og fant da en auksjonsside der de blant annet tilbød en gravemaskin av typen Kobelco, og den hadde den lille jenta veldig lyst på.

Og jenta klarte å by på og vinne denne gravemaskinen som på datamaskinen nok så ut som et leketøy. Mor fikk derimot bakoversveis da hun fikk en mail fra auksjonsstedet som gratulerte henne med seieren. Moren hadde nemlig vært inne på siden kvelden før og datamaskinen var logget inn som henne på nettstedet.

Det var nemlig en full størrelse og fullt operativ gravemaskin 3-åringen hadde kjøpt, til en verdi av runt 70 000 norske kroner. Mor fikk nesten panikk, men klarte å komme i kontakt med nettstedet og selgeren som til slutt gikk meg på å annulere handelen. Så jenta fikk ikke gravemaskinen, men kanskje man burde holde henne unna datamaskinen også?

Gud bedre…ser for meg at moren holdt på å få stallsjokk liksom…hahahhahahahahahaha
unger….man bare bøye seg i støvet for dem enkelte ganger!! *RESPEKT*

—- oOo —-

En gammel dame bevæpnet med pistol har ranet banken. Det var den merkelige meldingen som kom inn til politiet i Hamburg fra en av byens bank-filialer. Men, de rykket nå mannsterke ut og fikk bekreftet historien, men etterhvert ble det klart at det neppe var en ekte gammel dame, men derimot en helt spesiell forkledning.

De bankansatte hadde ikke fattet mistanke til damen, som både smilte og så vennlig ut da hun gikk inn i banken. Det var ikke før hun var ved kasse at hun dro fram en pistol og forlangte penger. Kassereren mener bestemt at han hørte en mannsstemme, og ga ham rundt 100 000 kroner.

Et hundretalls politifolk ble satt inn i jakten på den damekledde mannen, uten å lykkes. Fem ekte gamle damer ble pågrepet under jakten. Ifølge politiet var mannens forkledning særdeles godt gjennomført slik at det var nesten umulig å se forskjell på ham og enn ekte gammel dame, noe som gjør etterforskningen svært vanskelig. I en syrlig kommentar sier politisjefen at de fleste bankranere pleier jo bare å slenge en strømpe over hodet.

Hahahahahaha,litt bitter den derre politisjefen der da. Ja,han har litt å lære han tullingen fra sandefjord som glemte å ta med seg ransutbyttet hvertfall.

—- oOo —-

En Østerrisk bonde klarte nesten å brenne ned sitt eget hus da han satte fyr på kjøleskapet. Årsaken til den noe merkelige oppvarmingen var at mannen ser veldig dårlig og trodde at kjøleskapet faktisk var en ovn.

Det som skjedde var at han hadde latt døra til kjøleskapet stå åpent. Senere på kvelden ble det kaldt og han ville tenne på varmeovnen, som forøvrig er plassert ved siden av kjøleskapet. På grunn av mannens dårlige syn og fordi døra allerede åpen, så så han ikke at han plasserte veden i kjøleskapet før han tente på!

Han skjønte at han hadde bommet litt da hele huset ble fyllt av røyk. Han lovte brannmennene som måtte rykke ut for å slokke kjøleskapet at han skulle skaffe seg sterkere briller..

Jeg tror seriøst jeg kreperer assa…dette er jo bare så genialt da….

—- oOo —-

Amerikanske fireåringer er ikke som andre. Nylig var to åtten år gamle gutter barnevakt for en fireåring i delstaten Ohio. Den ene av dem kom til å tråkke fireåringen på tærne, men istedet for å begynne å gråte, hadde den lille gutten andre planer. Han løp til et skap, der han fant et ladet jaktgevær.

Den lille gutten fyrte av to skudd og traff de to guttene i armen og i beinet. De to ser heldigvis ut til å slippe fra hendelsen med mindre skader. Politiet er koblet inn i saken og sier at de etterforsker hendelsen for å finne ut hva som er skjedd. De har ikke tatt ut siktelse mot fireåringen.

Man kødder bare ikke barn! sånn er det bare!!

—- oOo —-

En kvinnelig busssjåfør i Tyskland har er sagt opp fra sin stilling etter at hun ikke kjørte over en frosk med bussen. Hun var ute og kjørte i Regensburg-området da hun fikk se en frosk midt i veibanen. Istedet for å drepe den stakkars frosken stoppet hun bussen, gikk ut og fikk den ut av veibanen i live. Hun gikk så tilbake til bussen og fortsatte ruta.

Hun tenkte ikke så mye mer over det som skjedde, men en av hennes passasjerer sendte faktisk inn en klage til buss-selskapet. Da hun forklarte episoden til sine sjefer fikk hun beskjed om at hun skulle ikke ha stoppet og istedet kjørt over frosken. Da hun sa at det ville hun aldri gjort, fikk hun sparken til tross for 13 års innsats for selskapet.

Utakk er verdens lønn….

—- oOo —-

Han trodde ikke sine egne øyne, den 71 år gamle mannen som hadde vært inne til undersøkelse for magesmerter. I brevet fra sykehuset konkluderte legen med at mannen var gravid og gratulerte ham med nært forestående familieforøkelse. Hadde det vært sant hadde det jo vært en kjempesensasjon.

De ansvarlige ved Curry General Hospital i Gold Beach, Oregon i USA, reagerte tydeligvis ikke på hverken at det var en mann som var gravid eller mannens alder. sykehusets leder forklarer det hele med en tastefeil og kan berolige bestefaren med at han slipper å gjennomgå en nimåneders graviditet.

Ligger snart knekt over tastaturet i lættiskramper…

—- oOo —-

Et ektepar i Bosnia beskylder hverandre for utroskap, men det er ingen andre mennesker involvert. Sana Klaric, 27, og ektemannen Adnan, 32, fra Zenica hadde på hver sin kant truffet en nettvenn de chattet med uten å fortelle det til ektefellen.

Etter hvert ble de to nettvennene Sweetie og Prince of Joy svært så gode venner og de ble etterhvert sjelevenner og bestemt seg for å møtes. men, det første møtet endte ikke med søt musikk. Det viste seg at den personen de hadde chattet med var ingen ringere enn ektefellen. De har nå begge søkt om skilsmisse og beskylder hverandre for utroskap.

Verdenen er en ooooond plass å leve!! fy og fy på utroskap!!

dette får holde i denne omgang, jeg lover at dere skal få mer syke nyheter 😉

2 tanker på “seriøst??!! LÆTTIS!!!!

  1. hahahaha!! Vet du laila! Jeg lo så masse og du er bare super!!Du er bare så artig, og humoren din så bra!! Gooood jenta mi!! Så masse som rører seg i deg gitt! :)Stoooor god klem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s