crazy familie

Savnet gutt (6) funnet bak falsk vegg hos bestemor

(VG Nett) Gutten ble meldt savnet for to år siden. I går ble han funnet i god behold, skjult bak en falsk vegg hos bestemor.

Seksåringen fra Illinois i USA skal ha blitt bortført etter en bitter barnefordelingssak, skriver Associated Press.

Seksåringen skal ha blitt skjult i et spesialbygd, hemmelig rom på halvannen ganger tre meter, omtrent like høyt som en vaskemaskin.

Bestemorens hjem har blitt gjennomsøkt flere ganger tidligere i jakten på gutten, uten at politiet har klart å finne ham.

Guttens mor og bestemor er begge siktet for å ha bortført gutten og holdt ham skjult. Moren er fortsatt på rømmen fra politiet.

Gutten skal ha vært i god form. Han er nå hos farens familie, under oppsyn av barnevernet.

Jeg fatter og begriper ikke hva som foregår oppi skolten på mødre (og bestemødre) som klarer å gjøre noe sånt mot sitt eget barn (eller barnebarn) Altså, jeg skjønner jo at man blir veldig desperat når det er snakk om hvem som skal ha barnet ved et skillsmisseoppgjør,men å kidnappe sitt eget barn, og gjemme det på denne måten er helt ubegripelig for meg!De burde ha vært sperra inne i rom med skumgummi isolertevegger! Foreldre bør kunne finne fram til en felles ordning som funker for begge parter når det gjelder å ha omsorgen for barnet. Som foreldre vil man vel gjøre det som er til det beste for barna,vil man ikke? Et barn har bruk for både en mor og en far,så når det er snakk om at begge foreldreparter vil ha barnet, så er det tross alt til det beste for barnet at foreldrene har barna på omgang?! Når en av foreldrepartene går så langt som dette for å beholde omsorgen for barnet alene, da har det tippet over for lenge siden i følge min mening! Helt mongo-bongo loyd!
La barn involveres i begge foreldres liv, ikke la barn(a) bli en liden part fordi om foreldrene ikke klarer å få et forhold til å virke over lengre tid!

1 tanke på “crazy familie

  1. Veldi bra at dei fann gutten no å ikkje om 20-30 år slik som me familien Fritzl. Men på den andre sia, så måtte dei ha vør jævli desperate for at pappan ikkje skulle finne han, ken veit korsen han e..? Sikkert ikkje heilt uskyldig han heller. We'll never know. Men at de e ei syk handling – så absolutt! Kunna komt på mange andre måta å beholdt ungen på, uten å måtte stenge han inne en plass der han ikkje en gang kan reise sej opp. Crazy crazy people.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s