flere gode råd

* Om du skulle sovne med en snus oppi leppa,så kan du banne på at du drømmer at du spiser noe,for så å bruke tunga til liksom å gå over kjeften for å sørge for at du får i deg alt og ergo så tar du tak i snuskula,og siden den er en såpass stor klump, så tygger du den så klart..og du våkner..altså: ikke sovne med snus i leppa!

* Om du har to personer med samme navn lagret på mobilen din,så sørg for at du legger dem til sånn at du vet hvem som er hvem..det er ikke så veldig kult å ringe til feil person(når du tror du snakker med rett person) og legge ut i det vide og brede, og etterhvert sitte der som et mehe og ikke fatter at den personen ikke samme dialekt som tidligere på kvelden..(dette skjer selvsagt i fylla)

* Når du skal ut på fylla og du skal finne ut hvilke sko du skal ha på deg, sørg helst for at du tar på deg noe du selv klarer å ta av deg uansett hvor full du er, (ikke støvletter med en umedgjørlig glidelås f.eks) hvis ikke kan du ende opp med å sitte med både buksa og trusa langt nedpå leggene, fordi de fordømte skoa nekter å åpne seg.

* Om du skal vise noen hvordan en øvelse utføres, som f.eks et punch, med alkohol innabords, pass på at du sjekker at avstanden til den personen du viser det for er riktig, hvis ikke kan du fort ende opp med å klaske på han/henne et blått øye.

* For de som plukker bær og lager saft selv: merk flaskene med at det er saft i dem! Mamma laget nemlig mye saft før, og hun hadde fått masse sånne gamle spritflasker som hun hadde saften på av oldemor. Altså, når det stod en spritflaske i kjøleskapet vårt, så var det saft på dem og ikke alkohol. Trodde jeg helt til en kveld da den ene lillesøstra mi var 2-3 år og hadde lagt seg. Selvsagt skulle hun som unger flest når de må legge seg og ikke vil sove…*jeg er tørst* …*nei det er du ikke.* *jooo,jeg er tørst* *nei! du er ikke tørst!*
*tøøøørst! jeg er tøøørst!!* *GREIT,DU ER TØRST! * Så jeg gikk da og tok fram den derre alkoholflaska,tok oppi litt og blanda ut med vann. *værså god,her er litt saft.* *æææsj,jeg liker den ikke* *joda, det gjør du!* *neeei,æææsj,liker ikke!!!* *MY GAD ASSA!!!!! hva eeeeer problemet liksom??!!* *smaker raart!* Jadda,jenta hadde rett hun,jeg lukta på dette her da, og så viser det seg at mamma har en furfino-vin stående i kjøleskapet da!!Ikke saft…ikke rart det var æsj liksom. Nei, MERK flaske med hva den inneholder!!!!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s