end of july

Det er så utrolig hvor kjapt sommeren fyker forbi..vi er snart inn i august allerede jo..hvor ble sommeren av?og hvorfor er den så mye kortere enn vinteren?? whyyy?? Jeg vil heller ha lyse fine dager,enn den tunge vinteren…*sukk*

Jeg har egentlig hatt en ok dag i dag..stod opp i rimelig tid, og husverten lurte på om jeg kunne vaske for dem, så da surra jeg meg rundt og fikk gjort det. Så gikk jeg ned til byen i håp om at NAV ennå var åpent,men neeeidaa, stenger en time tidligere på sommertid..så da var det bare å snu og traske hjemmover igjen..tok en litt lengre vei hjem da, så jeg fikk en lang tur i det minste. Gikk i 1 1/2 t,så jeg var jo utsvette for andre gang (måtte jo skifte etter en time med vasking også..jeg svetter sykt masse..) Så da var det bare å hoppe i dusjen og så slenge seg på sofaen. Da var jeg helt sykt sliten..jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor da, for jeg spiste jo 2 knekkebrød før vaskinga tok til, og så en sånn liten skål med noe frokostblandingsgreier før jeg gikk til byen ( jeg måtte bare ordne meg noe å spise, for jeg var så svimmel…men ville jo egentlig ikke ha da…grøss)
Aaaanyyway..så kom eks’n opp hit, og vi dro å handla litt..eller..han handla for meg..han prøvde hele tiden å foreslå ting jeg kunne handle, men nei..det ble ikke så mye mat da for å si det sånn..melon, yogurt, nektariner..melk, dronningsjokolade, en pose upoppet popkorn, og brus..Kjøleskapet mitt har ikke vært så fullt på lenge..og da er det stort sett brus der.
Jeg kjøpte meg forresten en hobby og en daim tidligere i dag..så jeg spiste det mens jeg drakk varm sjokko..men kasta opp..Nå i kveld spiste jeg også en liten dobbel 0 yogurt + en halv nektarin…*gremmes* Men er pokker meg like sulten jo!!! Er det mulig liksom??!!! Jaja, skal uansett ikke spise mer nå, skal strax hoppe i senga og sove litt. Tatt vallergan, så trøttheten kommer vel etterhvert.
Good news: hadde gått ned et halv kg da jeg hoppa på vekta i dag!!! woohoo.

Jeg vil ønske noen engler i livet mitt god natt før jeg logger av her :

lene, karoline, linnen, veronika, iris, anne-helene, olav, sven, edith, annicen, susanne, ida…. glad i dere

Reklamer

2 thoughts on “end of july

  1. Godt at du kjøpte frukt, for sjokolade er det ikke mye næring i vettu!! <3Snille eksen som handla te dæ då!!GLA I DEG!! VELDIG!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s