reklame….

Jeg fatter og begriper ikke hvor reklamepausene skal være så vanvittig høylytte!! Tror de seriøst at folk plutselig blir døve så snart det er pause i et program eller what?? Man kan jo for pokker meg få hjerteattak av mindre enkelte ganger. NEI TIL HØY LYD PÅ REKLAMEN sier jeg bare. Makan.

Fredagskvelden har jeg tilbringt på å sitte å spille cube crasher på facebook. Jeg trodde jeg var veldig flink her tidligere i dag fordi jeg slo min egen rekord + et par av mine venner.Så begynte søstra mi å fighte meg, men klarte ikke å slå meg. Dette klarte derimot en ex av meg…HVORDAN VÅGER HAN???!!!! Ikke sa han noe om det heller, han bare logga av etterpå og gikk å la seg, da var han fornøyd med å ha slått min rekord..Seriøst, jeg finner meg ikke i det!! Og nå har jeg sittet på nett og spilt dette forpulte spillet i flere timer uten å lykkes.Og dette har jeg ofret nattesøvnen for…oooh joy.
Men nå må jeg hoppe i loppekassa og få meg litt søvn, sitter her som en zombie og er helt uttørka i øynene..og jeg tror det er best jeg går før den jævla høye reklamepausa kommer igjen. BRÅK!!
I morgen blir det å pakke seg klar til HOOOOVEEE!!!! Faen, må gjøre ferdig hovelua mi også kom jeg på…Håper dagen er lang nok til alt jeg skal gjøre.
I’m out of here….Laila has left the building.
Reklamer

3 thoughts on “reklame….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s